Ο κ. Καμπούρης Μιχάλης είναι Εργοθεραπευτής με 23 και πλέον χρόνια εμπειρία στον τομέα της Ψυχικής Υγείας και της Νοητικής Υστέρησης. Ιδιαίτερη εμπειρία έχει στον τομέα των Αναπτυξιακών Διαταραχών και των μαθησιακών δυσκολιών.

Ασχολήθηκε με την κατάρτιση προγραμμάτων ημιαυτόνομης διαβίωσης σε κέντρα απασχόλησης ατόμων με Ν.Υ. καθώς και με προγράμματα εκπαίδευσης σε καθημερινές και κοινωνικές δεξιότητες από το 1997 έως το 2004. Από το 2004 έως το 2010 ανέλαβε προγράμματα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και συντόνισε τη λειτουργία Οικοτροφείων στα πλαίσια του προγράμματος Ψυχαργώς. Από το 2014 και μετά ασχολείται με την εκπαίδευση ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και την συμβουλευτική σε εκπαιδευτές ΑμεΑ.

Παράλληλα, ως ελεύθερος επαγγελματίας, από το 2000 έως το 2016 ασχολήθηκε με παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες και άλλα προβλήματα ψυχοκινητικής ανάπτυξης, σε Κέντρα Αποκατάστασης. Υπήρξε ιδρυτής, συνιδιοκτήτης και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Αποκατάστασης και Θεραπείας Παιδιών «ΕΝΙΣΧΥΣΗ».

Από το 2016, είναι Υπεύθυνος των Προγραμμάτων της TACT HELLAS. Έχει αρκετή εμπειρία στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής για το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό Φροντίδας (European Certificate of Care) των κοινωνικών φροντιστών ΑμεΑ.